Skip to content

We hebben veel inzichten gekregen in hoe we elkaar kunnen versterken

De Generatie-workshop zorgt dat ik met mijn leiderschapsstijl beter aansluit op de behoeften van mijn teamleden, zodat we optimaal resultaat behalen op veel fronten

“Voor een cursus leidinggeven mochten we als cursisten zelf een dagdeel organiseren. Omdat iedereen van ons als leidinggevende te maken heeft met verschillen tussen generaties, leek het ons erg interessant om hier meer inzicht in te krijgen. 

Het was een ontzettend leuke en herkenbare ochtend. We hebben veel inzichten gekregen, niet alleen in de verschillen tussen de generaties, maar ook in hoe we elkaar kunnen aanvullen met onze sterke kanten.  

Marjolein deed het heel leuk. Ze gaf ons waardevolle inzichten en deed dat met een goede dosis humor. We gingen ook lekker zelf aan de slag met het Generatiespel  en met elkaar in gesprek in het Generatie leercafé

Ik ben me er vooral meer van bewust dat iedereen werkt op zijn eigen manier. In mijn eigen team, met veel generatie Z, laat ik ze wat meer los in hun dagindeling en monitor ik vooral op resultaat. Zolang het werk goed gebeurt, is het prima dat ze kunnen werken op de manier waarop ze willen (binnen afgesproken kaders) en daarmee gemotiveerd blijven. 

Een workshop van Marjolein zou nuttig zijn voor iedereen die werkt met meerdere generaties – zowel teams als leidinggevenden.  

We hebben vooral ook veel met elkaar gelachen die ochtend!”

Recente aanbevelingen

logo
+31 (0)6 51 42 79 89
info@marjoleinrisseeuw.nl
KVK 53608461
BTW NL001859990B35

Het Generatiespel

Een inspirerende manier om jezelf en andere generaties te leren kennen.

het-generatiespelthe-generation-game

Nu ook beschikbaar in een Engelse versie.

Back To Top