Skip to content

Sinds 15 jaar verdiep ik me in leiderschap, eerst vanuit man/vrouw perspectief en daarna vanuit het generatieperspectief. Ik heb onderzoek gedaan naar de generaties op de werkvloer en naar de eigenschappen die effectief zijn voor het leiding geven aan de verschillende generaties. Met mijn kennis en ervaring over generatie-vraagstukken werk ik aan strategie- en organisatieontwikkeling, aan leiderschap en cultuurverandering in het bedrijfsleven en bij de overheid. Ik ben altijd op zoek naar de verborgen krachten van elke generatie op zich, en naar het aanvullend leiderschap dat benodigd is om de generaties te laten samenwerken.

Ik ben van oorsprong bedrijfskundige en ik heb me ruim twintig jaar beziggehouden met leiderschap vanuit diverse adviesrollen en interim managementfuncties. Ik heb deze functies vervuld op strategisch niveau, gericht op de professionalisering van leiderschap en de ontwikkeling van organisaties. In mijn laatste functie als partner binnen Twynstra Gudde heb ik me gericht op het leiderschap vanuit het generatieperspectief.

Mijn boek Zo X! Hoe de nieuwe leiders talenten in organisaties verbinden gaat over de diverse generaties in organisaties. Eerder verschenen van mijn hand Changing into e-business (2000) en Managen is alleen leuk als het tijdelijk is (2004).

logo
+31 (0)6 51 42 79 89
info@marjoleinrisseeuw.nl
KVK 53608461
BTW NL001859990B35

Het Generatiespel

Een inspirerende manier om jezelf en andere generaties te leren kennen.

het-generatiespelthe-generation-game

Nu ook beschikbaar in een Engelse versie.

Back To Top