Skip to content

De onderwerpen in dit boek laten zien hoe het vak van interim management eigenlijk verrassend veel op ‘echt-management’ lijkt. Actuele thema’s zoals leiderschap, macht en de toekomstige rol van managers in netwerkorganisaties worden gekoppeld aan het vak van interim management.

Deze publicatie biedt ook een gedurfde visie op meer gevoelige thema’s: Heeft u als opdrachtgever liever een man of vrouw als interim manager? Is er nog toekomst voor interim management (bureaus) in Nederland?

Managen-is-alleen-leuk-als-het-tijdelijk-isMarjolein Risseeuw stelt dat u als (interim) manager op uw sterkst bent als u als (servant) leider in een korte periode het beste uit uzelf en uit anderen haalt, vanuit uw unieke eigenschappen en uw professionaliteit. Dit betekent dat u continu bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, waardoor uw deskundigheid onderscheidend is en blijft.

Zij laat zien dat er toekomst is voor professionele (interim) managers die opereren met gevoel en overtuiging. En voor bureaus die méér bieden dan een professioneel thuis. De driehoeksverhouding tussen de opdrachtgever, interim manager en het bureau vraagt om actieve ondersteuning in coaching, zelfreflectie en evaluatie vanuit het bureau.

logo
+31 (0)6 51 42 79 89
info@marjoleinrisseeuw.nl
KVK 53608461
BTW NL001859990B35

Het Generatiespel

Een inspirerende manier om jezelf en andere generaties te leren kennen.

het-generatiespelthe-generation-game

Nu ook beschikbaar in een Engelse versie.

Back To Top